Hjortensbergsbadet

Obs.

Inne/ute poolen samt stora rutschkanan är avstängd och inväntar reparation. Förhoppningsvis är den åtgärdad i början av vecka 43.
Pga. tekniskt fel är vågbollen i Äventyret ur funktion tillsvidare.

Mer rabatt ju fler timmar du köper

Vill du kicka igång din träningsresa?

Har du nyligen fått barn och vill komma igång med träningen på nytt?

Är du senior och funderar på vad just din kropp behöver i gymmet?

Våra personliga tränare Andrés, Veronica och Oliver finns här för att hjälpa dig. De är bland annat specialiserade inom träning under och efter graviditet, traditionell styrketräning, rörlighetsträning samt seniorträning. De får dig dessutom att ha roligt på vägen.

Personlig träning

10% på 5 timmar - kampanjpris 2925 kr
20% på 10 timmar - kampanjpris 4960 kr
30% på 20 timmar - kampanjpris 8330 kr

Kan ej kombineras med andra rabatter. Erbjudandet gäller till 7 november.

Kurser i babysim & minisim

Från måndag 18 oktober drar våra populära kurser i babysim steg 1-3 samt minisim igång. Det finns ett fåtal platser kvar, varmt välkommen med din anmälan! Läs mer om babysim och minisim här.

Vi välkomnar vår nya PT

Vi har utökat styrkan i gymmet och välkomnar Oliver som ny PT hos oss! Oliver är internationellt Lic. personlig tränare vars ambition är att hjälpa och stötta alla sina klienter till att uppnå sina mål och samtidigt ha kul under resans gång!
Läs mer och ta kontakt med Oliver och våra andra personliga tränare Andrés och Veronica.

Dags att boka höstens simskola

Från måndag 18 oktober drar vår populära simskola steg 1-3 samt simskola igång. Det finns ett fåtal platser kvar, varmt välkommen med din anmälan! Läs mer om simskola här.

Dam- & Herrafton kommer tillbaka

De populära Dam- & Herraftnarna är tillbaka med start vecka 42. På tisdagar mellan kl 18.00-20.30 är det Herrafton samt torsdagar mellan kl 18.00-20.30 är det damafton. Dämpad belysning, trevlig musik och en avslappnande miljö bäddar för en härlig kväll. Kom hit och prova!
Obs. ingår i vanligt inträde.

Följ oss på Facebook & Instagram