Lediga jobb

Lediga jobb - Hjortensbergsbadet i Nyköping

Bad och friskvårdsvärd

Timanställning, Hjortensbergsbadet


Vem söker vi?

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för service, idrott och träning. Du har en schysst och positiv inställning, är en driven lagspelare som både motiverar och inspirerar gäster och medarbetare. För dig är det viktigt med hög kvalitet och att gästen får ett proffsigt bemötande, du är inte rädd att ta kontakt med de gäster som besöker oss och du gör ditt bästa för att deras besök ska bli en succé, varje gång.


Vilka är vi?

Hjortensbergsbadet är en modern träningsanläggning med en stor simhall, äventyrsbad, relax, gym, servering och utebad. Vi erbjuder träning, bad och rekreation för alla, ung som gammal, nybörjare som träningsvan.


BeFair driver verksamhet i tolv bad- och friskvårdsanläggningar. Vår vision är att genom friskvård och sociala aktiviteter skapa mötesplatser där det sjuder av liv och aktivitet, där varje verksamhet bidrar med sin unika styrka.


Om tjänsten

I arbetet som bad- och friskvårdsvärd ingår en mängd olika uppgifter, bl.a. försäljning, badbevakning och lokalvård. Simkunnighet är ett krav och du kommer att få genomföra ett simtest innan vi går vidare till anställning, du kommer även att lämna in utdrag ur brottsregistret. Utbildning eller erfarenhet av leda simskola eller gruppträningspass är meriterande. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av service och försäljning.


Arbetsplats

Hjortensbergsbadet

Stockholmsvägen 36, 61137 Nyköping

https://www.hjortensbergsbadet.se/


Tjänst

Timanställning. Som timanställd får du arbetspass vid behov, omfattning och tider kan därför variera.


Sista ansökningsdag

2021-03-24


Tillträde

Omgående


Ansökan

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till

johanna.asp@befair.se


Frågor om tjänsten skickas till

johanna.asp@befair.se